Celovito vzdrževanje vozila

Imate podjetje in želite biti na poti vedno brez skrbi? Morajo biti vaša vozila ves čas brezhibna in zanesljiva, saj za vas predstavljajo čisti posel?

Priporočamo vam vzdrževalni paket družbe Porsche Leasing, s katerim znižate stroške uporabe in popravil vozil. Naši strokovnjaki točno vedo, kaj potrebujejo vozila z več prevoženimi kilometri.

Možnosti vzdrževalne pogodbe

Fiksna pogodba o vzdrževanju

S to obliko vzdrževalne pogodbe preložite upravljanje in tveganje zaradi zagotovljenih stroškov vzdrževanja na družbo Porsche Leasing. Prednosti fiksne vzdrževalne pogodbe so fiksni zneski mesečnih pavšalov in pravičen obračun več ali manj prevoženih kilometrov po izteku pogodbe. Dodatno ugodnost pri načrtovanju vaših stroškov vam ponuja dovoljeno odstopanje kar 5.000 več ali manj prevoženih kilometrov ob izteku pogodbe. V kombinaciji z operativnim leasingom enostavno in brez tveganja načrtujete stroške voznega parka za več let vnaprej.

 • Fiksni zneski mesečnega pavšala vzdrževanja.
 • Večletno načrtovanje stroškov brez tveganja.
 • Poračun več/manj prevoženih kilometrov ob izteku pogodbe ter vmesno enostavno in fleksibilno usklajevanje dejanskega stanja z dogovorjenim.

Pogodba o vzdrževanju z obračunom mesečnega pavšala

S to obliko pogodbe o vzdrževanju si zagotovite konstantne mesečne stroške in primerno načrtovanje stroškov vzdrževanja. Ob izteku pogodbe sledi pravičen poračun med dejanskimi stroški vzdrževanja in načrtovanimi stroški ob sklenitvi pogodbe. Pri tem imate v celotni dobi opravka z minimalno administracijo, saj vsa komunikacija in računi s servisi potekajo prek družbe Porsche Leasing.

 • Natančna osnova za obračun.
 • Minimalna administracija.
 • Poračun dejanskih stroškov ob izteku pogodbe.

Vzdrževanje pnevmatik

Za menjavo pnevmatik lahko poskrbite v pooblaščeni prodajno-servisni mreži v Sloveniji, če imate v storitev upravljanja voznega parka vključeno vzdrževanje pnevmatik.

Vključene so naslednje storitve:

 • Kompleti letnih in zimskih pnevmatik v dogovorjenih dimenzijah, ko je dosežena spodnja meja globine profila. Zagotovljena mobilnost v času menjave pnevmatik v primeru dogovora.
 • Montaža in menjavi pnevmatik.
 • Hramba pnevmatik.
 • Centriranje, če je to potrebno.

Vaša menjava pnevmatik je popolnoma nezahtevna in brez stresa z dodatno obliko storitve vzdrževanja pnevmatik.

Menjava pnevmatik je tudi ena izmed mnogih naših servisnih storitev. Prihranite si iskanje pravega serviserja in obiščite najbližjega pooblaščenega prodajno-servisnega partnerja za vozila Volkswagen, Audi, Seat, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila v Sloveniji.


Od 15. novembra do 15. marca prihodnjega koledarskega leta v Sloveniji veljajo obvezne zimske pnevmatike. Pravočasno se dogovorite za termin za menjavo pnevmatik in se izognite čakalnim vrstam v tem času.

Garancija mobilnosti za vozne parke

Vaša mobilnost je naš cilj. Ne glede na to, kaj vse se lahko pripeti, vam garancija mobilnosti naših partnerjev pomaga pri okvarah in nesrečah. Velja takoj ob izdobavi vozila pri enem od naših partnerjev, ki so del pooblaščene prodajno-servisne mreže za vozila Volkswagen, Audi, Seat, Škoda in Volkswagen gospodarska vozila v Sloveniji, ter se obnovi, ko so opravljeni vsi zahtevani servisni dogodki pri enem od pooblaščenih partnerjev.

Na voljo med celotno življenjsko dobo vozila

Strokovna pomoč naših partnerjev pri okvarah ali nesrečah vam je na voljo 24/7. Vaše potovanje boste lahko nadaljevali ne glede na to, kje se vam je nezgoda pripetila.

Nadomestna mobilnost

V skrbi za vaše udobje in mobilnost, želimo zagotoviti, da ste vedno povezani in gibljivi, tudi v primeru, ko vaše vozilo začasno ni na voljo zaradi servisa ali popravila.

Naša storitev nadomestne mobilnosti vam omogoča, da ostanete v gibanju, ne glede na to, kje se nahajate ali kaj je razlog za nedelovanje vašega vozila. S tem v mislih smo razvili široko paleto možnosti nadomestne mobilnosti, prilagojenih vašim potrebam:

 1. Nadomestno vozilo: Ponujamo vam možnost uporabe nadomestnega vozila, ki je na voljo takoj, ko vaše vozilo ni na voljo zaradi servisa ali popravila. Naša flota vozil je sodobna, dobro vzdrževana in primerna za različne potrebe in preference.
 2. Prevoz na želeno lokacijo: Z našo storitvijo »od vrat do vrat« poskrbimo, da pridemo po vaše vozilo, ga dostavimo na dogovorjen termin in nato vrnemo vam v uporabo.

Stroški registracije, cestnine in vinjeta

V okviru naše zaveze k odličnosti storitev, bomo v vašem imenu pokrili stroške registracije, cestnin in vinjet za vaše vozilo. To pomeni, da se ne boste več ukvarjali z zapletenimi postopki plačevanja ali sledenjem rokom, saj bomo poskrbeli za vse potrebno.

Naša ekipa bo skrbno spremljala potrebne postopke in roke za obnovo registracije vašega vozila ter nakup vinjet za vaše udobno in brezskrbno potovanje.

Pomembne telefonske številke

Pomoč pri okvarah in nesrečah

Na voljo vam je 24/7.

Porsche Leasing asistenca: 080 51 11*

(velja za uporabnike, ki imajo za vozilo sklenjeno storitev Porsche Leasing asistenco)

VW: 080 19 18

Audi: 080 19 15

SEAT: 080 19 40

ŠKODA: 080 19 41

VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA: 080 19 17

ENOTA IZ TUJINE: ++386 58 25 102

Asistenčne številke zavarovalnic

Če se želite obrniti neposredno na zavarovalnico, lahko pokličete na naslednje brezplačne telefonske številke:

Porsche Zavarovanje: 080 84 77

Iz tujine: +386 59 091 893

Zavarovalnica Sava: 080 19 21

Iz tujine: +386 2 618 05 20

Zavarovalnica Triglav: 080 28 64

Iz tujine: +386 2 222 28 64

Adriatic Slovenica: 080 88 48

Iz tujine: +386 5 66 28 500