Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

T-ROC Style 1.0 TSI 85 kW

*V ceno vozila s paketom All inclusive je že vključen bon v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu, servisiranju in zavarovanju vozila z aneksom z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o., ki vključuje tudi ***VW zavarovanje za celotno dobo financiranja  in ***vzdrževanje za 1 EUR/mesece, ki obsega redne servise vozila, kateri se izvajajo po prilagodljivem servisnem intervalu "Long Life", do največ 60.000 prevoženih km, oziroma od preteka dobe 4-ih let od prevzema vozila, za ceno 1EUR/mesec (DDV je vključen). 

** VW zavarovanje: Informativni izračun letne premije vključuje zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-14 0%), zavarovanje voznika, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite in nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300/150 €; premijski razred PR-14 0%), pri Porsche Versicherungs AG, podružnici v Sloveniji, za fizično osebo, staro od 35 do vključno 42 let (doplačilo za mladega voznika v primeru permanentne police ni potrebno).

T-ROC Style 1.0 TSI 85 kW
Ponudba za finančni leasing
T-ROC Style 1.0 TSI 85 kW
Cena vozila z DDV, po ceniku uvoznika
21.124 EUR
Cena vozila z bonusom financiranja
20.124 EUR
Mesečni obrok
že za 238,29 EUR / mesec*
Efektivna obrestna mera
6,79%
Pogodbena obrestna mera
6,40 % na leto, obrestna mera je spremenljiva
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
4.024,80 EUR
Skupni znesek financiranja
16.099,20 EUR
Skupni znesek za plačilo
25.515,04 EUR
Stroški obdelave
100 EUR
Servis po predpisih proizvajalca
1 EUR/mesec**
VW zavarovanje
63,27 EUR/mesec***
Mesečni strošek (finančni leasing+servisiranje+zavarovanje)
302,56 EUR

EOM (efektivna obrestna mera) se poveča za stroške zavarovanja iz obveznega avtomobilskega zavarovanja in avtomobilskega kasko zavarovanja, ter stroške servisiranja. V stroških niso vključeni stroški vzdrževanja vozila, cestnine, tehničnega pregleda, kot tudi ne ostali stroški povezani z registracijo vozila. V stroških obdelave in rizičnega sklada je že vključen davek na finančne storitve. Finančni leasing se odplačuje na anuitetni način, kar pomeni da se s posameznim plačilom najprej odplačajo obresti za določeno obdobje, z preostankom, pa se odplača, še neodplačana glavnica

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«   DDV na stroške obdelave in rizičnega sklada ni obračunan na podlagi 5. točke 39. člena Pravilnika o izvajanju ZDDV-1 (Ur. List RS št. 141/06).

 

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 31. 3. 2019.