Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

E-tron 50 158 kW

Za 600,09 EUR/mesec* skupaj z zavarovanjem za 154,36 EUR/mesec**

*Izračun višine mesečnega obroka v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o.  in zavarovanju vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.

**Informativni izračun letne premije vključuje permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-3- 55%), zavarovanje voznika, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite in nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava ter permanentno zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300/150 €; premijski razred PR- 3-55%), pri Porsche Versicherungs AG, podružnici v Sloveniji, za fizično osebo, staro 24 let (doplačilo za mladega voznika v primeru permanentne police ni potrebno). Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o.  v okviru akcije »AUBON_2020«.* Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki se uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe,  predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunana 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin. Permanentno zavarovanje pomeni, da je zavarovanje v veljavi več kot 1 leto brez roka trajanja s samodejnim letnim podaljševanjem.

E-tron 50 158 kW
Ponudba za finančni leasing pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
E-TRon 50 158 kW
Cena Vozila z DDV, po ceniku uvoznika
65.999 EUR
Mesečni obrok
600,09 EUR*
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
19.799,70 EUR
Efektivna obrestna mera
2,66 % in se poveča za stroške zavarovanja (AO+AK).
Pogodbena obrestna mera
2,5% na leto, obrestna mera je spremenljiva
Stroški obdelave
100 EUR
Skupni znesek financiranja
46.199,30 EUR
Skupni znesek za plačilo
50.507,56 EUR + predvideni stroški zavarovanja
Informativni izračun zavarovanja
154,36 EUR**
Mesečni strošek (finančni leasing+zavarovanje)
754,45 EUR

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«  V stroške niso vključeni stroški vzdrževanja, cestnine, tehničnega pregleda, obveznega in kasko zavarovanja ter ostali stroški registracije vozila. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

Velja do 30.6.2020

Več tudi na audi.si