Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter furgon NS 7+1 2.0 TDI KMR 75 kW

Finančni leasing za 366,22 EUR / mesec* za dobo 84 mesecev.

*Izračun višine mesečnega obroka v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu  in zavarovanju vozila z družbo PORSCHE LEASING SLO, d.o.o., z aneksom povečan za mesečni strošek zavarovanja vozila (AK+AO), kot bo izračunan ob upoštevanju elementov, ki vplivajo na višino zavarovalne premije.

V ceno vozila je že vključen vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve sklenitve pogodbe o finančnem leasingu in zavarovanju vozila (AK+AO) preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.  (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d. in Zavarovalnica Generali d.d.). EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

** Ob sklenitvi financiranja se v primeru ustrezne bonitete pravni osebi omogoči odlog plačila DDV-ja do 90 dni.

 

 

Transporter furgon NS 7+1 2.0 TDI KMR 75 kW
Ponudba za finančni leasing pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
Transporter T6.1 2.0 TDI KMR kombi normalna streha (7+1) 110kW
Cena Vozila z DDV, po ceniku uvoznika veljavnem 15.9.2020
38.733 EUR*
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV
37.733 EUR*
Mesečni obrok
366,22 EUR/mesec*
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
6.185,74 EUR
Efektivna obrestna mera
6,90 % (in je povečana za stroške zavarovanja iz avtomobilskega obveznega in kasko zavarovanja)
Pogodbena obrestna mera
6,40 % na leto, obrestna mera je spremenljiva
Stroški obdelave
100 EUR
Skupni znesek za plačilo
30.862,48 EUR + predvideni stroški zavarovanja
Skupni znesek financiranja
24.742,95 EUR
Odlog plačila DDV
6.804,31 EUR**
Prvo plačilo z vključenim DDV
13.456,27 EUR

V stroških obdelave in rizičnega sklada je že vključen davek na finančne storitve. DDV na stroške obdelave in rizičnega sklada ni obračunan na podlagi 5. točke 39. člena Pravilnika o izvajanju ZDDV-1 (Ur. list RS št. 141/06)

Obresti se izračunavajo na anuitetni način in zapadejo na koncu obdobja. V primeru, ko je v pogodbi dogovorjena obrestna mera sestavljena iz 3 mesečnega EURIBOR-ja in marže, se podatek o 3 mesečnem EURIBOR-ju pridobi iz spletne strani http://www.euribor-rates.eu/euribor-rate-3-months.asp. Opozarjamo, da se v primeru dviga pogodbene obrestne mere, posledično spremembi referenčne obrestne mere (3 mesečni EURIBOR), lahko občutno poveča skupni znesek, ki ga mora kreditojemalec plačati po pogodbi.« V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu. Pred prevzemom vozila mora kupec pri eni od slovenskih zavarovalnic skleniti kasko zavarovanje, ki vključuje tudi kasko zavarovanje proti kraji.

Akcija velja do 31.12.2020

 

*Akcija financiranja  velja do 30. 9. 2019