Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Polo 1.0 70 kW (95 KM) Life

Za 168,21 EUR/mesec* skupaj z VW zavarovanjem za 50,80 EUR/mesec**

*V ceno vozila je že vključen BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON19.

**Informativni izračun letne premije vključuje zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-14 0%), zavarovanje voznika, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite in nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300/150 €; premijski razred PR-14 0%), pri Porsche Versicherungs AG, podružnici v Sloveniji, za fizično osebo, staro 24 let (doplačilo za mladega voznika v primeru permanentne police ni potrebno). Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. ali družbo Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. v okviru akcije »VWBON19«. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki se uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe,  predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunana 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin.

Novi Polo 1.0 70 kW (95 KM) Life
Ponudba za finančni leasing pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
Novi Polo 1.0 70 kW (95 KM) Life
Cena vozila z DDV po ceniku uvoznika veljavnem 8.7.2019
15.207 EUR
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV
14.207 EUR
Mesečni obrok
168,22 EUR*
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
2.841,40 EUR
Efektivna obrestna mera
7,06 % (in je povečana za stroške zavarovanja iz avtomobilskega obveznega in kasko zavarovanja)
Pogodbena obrestna mera
6,40 % na leto, obrestna mera je spremenljiva
Stroški obdelave
100 EUR
Skupni znesek financiranja
11.365,60 EUR
Skupni znesek za plačilo
14.230,48 EUR
VW zavarovanje
50,80 EUR/mesec**
Skupaj mesečni strošek (finančni leasing + zavarovanje)
219,02 EUR

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«  V stroške niso vključeni stroški vzdrževanja, cestnine, tehničnega pregleda, obveznega in kasko zavarovanja ter ostali stroški registracije vozila. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 31. 12. 2019.