Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

SEAT Arona FR 115 KM

V akciji vse v enem za 145,66 EUR na mesec (financiranje + servisiranje + zavarovanje)

V ceno vozila s paketom SEAT VSE V ENEM je že vključen BON v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.700,00 EUR z DDV do katerga je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu, servisiranju in zavarovanju vozila z aneksom z družbo PORSCHE LEASING SLO, d.o.o., ki vključuje tudi SEAT zavarovanje vozila (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SEVSEV1BON_2020 in VZDRŽEVANJE ZA 1 EUR/mesec, ki obsega redne servise vozila, kateri se izvajajo po prilagodljivem servisnem intervalu - »Long Life«, do največ 60.000 prevoženih km, oziroma do preteka dobe 4-ih let od prevzema vozila, za ceno 1 EUR/mesec (DDV je vključen).

 **Naveden mesečni obrok je informativne narave, izračunan ob upoštevanju letne zavarovalne premije, ki vključuje zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika AO+, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite, nezgodno zavarovanje voznika in potnikov pri Zavarovalnici Sava d. d. , ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300 EUR / 90 EUR), pri zavarovalnici Porsche Versicherungs Ag, podružnica v Sloveniji, doplačilo za mladega voznika ni potrebno. Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o., v okviru akcije SEVSEV1BON_2020. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki s uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe, predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5 DPZP, DDV skladno s 1.točko 1.odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin.

SEAT Arona FR 115 KM
Ponudba za finančni leasing, zavarovanje in servisiranje pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
SEAT Arona FR 115 KM
Cena Vozila z DDV po ceniku uvoznika
19.720 EUR
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV, po ceniku uvoznika
18.020 EUR
Obrok financiranja
99,47 EUR/mesec*
Zavarovanje (AO+AK)
45,19 EUR na mesec**
Strošek servisiranja
1 EUR/mesec*
Skupni mesečni obrok
145,66 EUR* (financiranje + zavarovanje + servisiranje)
Polog
9.010 EUR
Ostanek vrednosti
3.944 EUR
Odplačilna doba
84 mesecev
Stroški obdelave
100,- EUR
Pogodbena obrestna mera
7% na leto variabilna
Skupni znesek financiranja
9.010 EUR
Efektivna obrestna mera
7,47% in je povečana za stroške zavarovanja iz avtomobilskega obveznega in kasko zavarovanja
Skupni znesek za plačilo
25.189,44 EUR
prvo plačilo z vključenim DDV
9.110 EUR

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«  V stroške niso vključeni stroški vzdrževanja, cestnine, tehničnega pregleda, obveznega in kasko zavarovanja ter ostali stroški registracije vozila. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 31. 3. 2020.