Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Leon Sportstourer

Novi Leon Sportstourer 1.5 TSI 96 KW že za 249,22 EUR/mesec* in SEAT zavarovanje (permanentno AO+AK) za 49,64 EUR/mesec**.

*V ceno vozila je že vključen vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana  in zavarovanju vozila prekozavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvod.o.o.(permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SEBON_2020.

**Informativni izračun letne premije vključuje permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-3 -55%), zavarovanje voznika, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite in nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava ter permanentno zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300/150 €; premijski razred PR-3 -55%), pri Porsche Versicherungs AG, podružnici v Sloveniji, za fizično osebo, staro 24 let (doplačilo za mladega voznika v primeru permanentne police ni potrebno). Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. v okviru akcije »SEBON_2020«. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki se uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe,  predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunana 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin. Permanentno zavarovanje pomeni, da je zavarovanje v veljavi več kot 1 leto brez roka trajanja s samodejnim letnim podaljševanjem.

Novi Leon Sportstourer
Ponudba za finančni leasing in zavarovanje pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
Novi Leon Sportstourer Style 1.5 TSI 96 kW/130 KM
Cena vozila z DDV, po ceniku uvoznika 28.4.2020
21.641 EUR
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV
20.641 EUR*
Mesečni obrok
249,22 EUR*
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
4.128,20 EUR
Pogodbena obrestna mera
7,00 % spremenljiva, na leto
Efektivna obrestna mera
7,63 % in je povečana za stroške zavarovanja (AO+AK)
Stroški obdelave
100,00 EUR
Skupni znesek financiranja
16.512,80 EUR
Skupni znesek za plačilo
21.034,48 EUR + predvideni stroški zavarovanja
SEAT zavarovanje (AO+AK)
49,64 EUR / mesec**
Skupaj mesečni strošek (finančni leasing + zavarovanje)
298,86 EUR

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«  V stroške niso vključeni stroški vzdrževanja, cestnine, tehničnega pregleda, obveznega in kasko zavarovanja ter ostali stroški registracije vozila. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 30. 6. 2020.

 

Izračuni financiranja za vsa testna vozila Leon in vstopne modele Leon.