Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

T-CROSS 1.0 TSI 70 kW (95 KM) Life

T-CROSS v akciji Volkswagen bonus: financiranje za 213,85 EUR/mesec in zavarovanje za 41,59 EUR/mesec*

V ceno vozila je že vključen BON v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV do katerga je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu, servisiranju in zavarovanju vozila z aneksom z družbo PORSCHE LEASING SLO, d.o.o., ki vključuje tudi Volkswagen zavarovanje vozila (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_2020 

 **Naveden mesečni obrok je informativne narave, izračunan ob upoštevanju letne zavarovalne premije, ki vključuje permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-3- 55%), zavarovanje voznika AO+, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite, nezgodno zavarovanje voznika in potnikov pri Zavarovalnici Sava d. d. , ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300 EUR / 90 EUR), pri zavarovalnici Porsche Versicherungs Ag, podružnica v Sloveniji, doplačilo za mladega voznika ni potrebno. Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o., v okviru akcije VWBON_2020. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki s uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe, predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5 DPZP, DDV skladno s 1.točko 1.odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin.

T-CROSS 1.0 TSI 70 kW (95 KM) Life
Ponudba za finančni leasing in zavarovanje pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
T-CROSS 1.0 TSI 70 kW (95 KM) Life
Cena Vozila z DDV, po ceniku uvoznika veljavnem 10.7.2020
19.060,00 EUR
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV
18.060,00 EUR
Mesečni obrok financiranja
213,85 EUR*
Odplačilna doba
84 mesecev
Polog
3.612,00 EUR
Efektivna obrestna mera
7,00 % (in je povečana za stroške zavarovanja iz avtomobilskega obveznega in kasko zavarovanja)
Pogodbena obrestna mera
6,40% na leto, obrestna mera je spremenljiva
Stroški obdelave
100 EUR
Skupni znesek financiranja
14.448,00 EUR
Skupni znesek za plačilo
18.063,40 EUR
VW zavarovanje
41,59 EUR/mesec*+
Skupaj mesečni strošek (finančni leasing + zavarovanje )
255,44 EUR*
Prvo plačilo z vključenim DDV
3.925,85 EUR

V stroških obdelave in rizičnega sklada je že vključen davek na finančne storitve. DDV na stroške obdelave in rizičnega sklada ni obračunan na podlagi 5. točke 39. člena Pravilnika o izvajanju ZDDV-1 (Ur. list RS št. 141/06)

Obresti se izračunavajo na anuitetni način in zapadejo na koncu obdobja. V primeru, ko je v pogodbi dogovorjena obrestna mera sestavljena iz 3 mesečnega EURIBOR-ja in marže, se podatek o 3 mesečnem EURIBOR-ju pridobi iz spletne strani http://www.euribor-rates.eu/euribor-rate-3-months.asp. Opozarjamo, da se v primeru dviga pogodbene obrestne mere, posledično spremembi referenčne obrestne mere (3 mesečni EURIBOR), lahko občutno poveča skupni znesek, ki ga mora kreditojemalec plačati po pogodbi.« V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu. Pred prevzemom vozila mora kupec pri eni od slovenskih zavarovalnic skleniti kasko zavarovanje, ki vključuje tudi kasko zavarovanje proti kraji.

Velja do 30.11.2020