Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi Golf Life

Novi Golf v akciji Volkswagen all inclusive (financiranje + zavarovanje + vzdrževanje) za 310,30 EUR/mesec*

V ceno vozila s paketom VW all inclusive je že vključen BON v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV do katerga je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu, servisiranju in zavarovanju vozila z aneksom z družbo PORSCHE LEASING SLO, d.o.o., ki vključuje tudi Volkswagen zavarovanje vozila (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWALLINBON_2020 in ***VZDRŽEVANJE ZA 1 EUR/mesec, ki obsega redne servise vozila, kateri se izvajajo po prilagodljivem servisnem intervalu - »Long Life«, do največ 60.000 prevoženih km, oziroma do preteka dobe 4-ih let od prevzema vozila, za ceno 1 EUR/mesec (DDV je vključen).

 **Naveden mesečni obrok je informativne narave, izračunan ob upoštevanju letne zavarovalne premije, ki vključuje zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika AO+, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite, nezgodno zavarovanje voznika in potnikov pri Zavarovalnici Sava d. d. , ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300 EUR / 90 EUR), pri zavarovalnici Porsche Versicherungs Ag, podružnica v Sloveniji, doplačilo za mladega voznika ni potrebno. Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o., v okviru akcije VWALLINBON_2020. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki s uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe, predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5 DPZP, DDV skladno s 1.točko 1.odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin.

Novi Golf Life
Ponudba za finančni leasing, zavarovanje in vzdrževanje pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
Novi Golf 1.5 TSI Life 96 kW (130KM)
Cena Vozila z DDV, po ceniku uvoznika veljavnem 1.4.2020
22.913 EUR
Cena Vozila z bonusom financiranja z DDV
21.913 EUR
Mesečni obrok financiranja
259,47 EUR / mesec*
Polog
4.382,60 EUR
Efektivna obrestna mera
7,78 % (in je povečana za stroške zavarovanja iz avtomobilskega obveznega in kasko zavarovanja)
Pogodbena obrestna mera
6,4% na leto, obrestna mera je spremenljiva
Odplačilna doba
84 mesecev
Stroški obdelave
100,00 EUR
Skupni znesek financiranja
17.530,40 EUR
Skupni znesek za plačilo
26.165,20 EUR
VW zavarovanje
49,83 EUR / mesec**
Mesečni strošek vzdrževanja
1 EUR/mesec***
Skupaj mesečni strošek (finančni leasing + zavarovanje + vzdrževanje)
310,30 EUR/mesec
Prvo plačilo z vključenim DDV
4.482,60 EUR

Pogodbena obrestna mera je sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in kreditne obrestne mere in marže. V primeru spremembe referenčne obrestne mere EURIBOR-ja in posledično temu dviga pogodbene obrestne mere, se zviša znesek mesečnega obroka in zato lahko občutno poveča višina skupnega zneska za plačilo.«  V stroške niso vključeni stroški vzdrževanja, cestnine, tehničnega pregleda, obveznega in kasko zavarovanja ter ostali stroški registracije vozila. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu.

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 30. 6. 2020.