Moj Porsche online

Vstopite v svoj spletni portal, kjer lahko v vsakem trenutku pregledate stanje plačil, izpišete konto kartico, natisnete izgubljeno položnico ali amortizacijski načrt, na podlagi katerega lahko preverite tudi preostanek vrednosti plačil.

Prijava/registracija

Osebni spletni portal je namenjen vsem uporabnikom storitev Porsche Finance Group Slovenia. V sistem lahko dostopate preko svetovnega spleta 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni na leto.

Na osebnem spletnem portalu boste hitro in enostavno pridobili vpogled v podatke, ki se nanašajo na vaše aktualne pogodbe, kot so osnovni podatki o pogodbi, amortizacijski načrt, konto kartica in plačila ter zapadle obveznosti. Hkrati boste imeli možnost ponovnega tiskanja položnic in pridobili boste odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

Dostop do informacijskega sistema in pomembnih informacij je omogočen vsem strankam Porsche Leasing Slovenija. Če že imate geslo, se prijavite s pravilnim vnosom v polje »uporabniško ime« in »geslo«, v nasprotnem primeru opravite postopek registracije. Za registracijo potrebujete kodo klienta, kodo pogodbe in identifikacijsko številko, ki jo dobite na svoji pogodbi.

V primeru težav pri registraciji se obrnite na info@porscheleasing.si ali 01 53 03 700. Z veseljem vam bomo pomagali.