Kodeks poslovne etike

Družbe Porsche Leasing, Porsche Zavarovalno Zastopništvo in Porsche Versicherungs Ag, Podružnica v Sloveniji so hčerinska podjetja Porsche Bank AG, ki  je kot del Porsche Holdinga, prišel do  izvrstnega slovesa v več kot 10 državah po celem svetu. Družbena odgovornost in višji etični angažma sta nas pripeljala do tega, kar smo danes postali: vodilno podjetje na trgu financiranj vozil v Sloveniji.

Kot del globalnega podjetje ta odgovornost za nas pomeni, da naši zaposleni, poleg obstoječe zakonodaje, upoštevajo tudi širša etična načela. V našem lastnem kodeksu poslovne etike so združena vsa ta načela. Spoštovanje kodeksa poslovne etike velja v vseh državah in na vseh nivojih, v katerih je Porsche Holding prisoten s svojimi družbami.   

KAJ JE INTEGRITETA?

Integriteta pomeni delati pravilno zaradi osebnega prepričanja - z občutkom odgovornosti do našega podjetja, poslovnih partnerjev in kot član družbe. Integriteta vključuje tudi odločnost, da vztrajamo pri pravih načelih - ne glede na čustvene, gospodarske in družbene pritiske. V Porsche Finance Group smo zavezani k delovanju v skladu z integriteto.

Integriteta

Več o integriteti v Koncernu Volkswagen tukaj