Kalkulator financiranja

Tukaj si lahko preko konfiguratorja vozil sestavite vaše sanjsko vozilo in zanj pridobite informativno ponudbo financiranja.

Izberite konfigurator za želeno znamko vozila. Vzemite si čas in konfigurirajte svoje sanjsko vozilo udobno in čisto po svojih željah. Na koncu pa lahko preko spodnjih povezav dobite informativni izračun financiranja ONLINE: finančni leasing ali kredit s fiksno ali variabilno obrestno mero.  

Izberite konfigurator vozila želene znamke.

Volkswagen

Vzemite si čas in konfigurirajte sanjsko vozilo Volkswagen udobno in čisto po svojih željah, nato pa si zanj izračunajte tudi informativno ponudbo kredita ali finančnega leasinga s fiksno ali variabilno obrestno mero.

ŠKODA

Vzemite si čas ter enostavno konfigurirajte svoje sanjsko vozilo Škoda, nato pa si čisto po svoji meri izračunajte še mesečni obrok financiranja za kredit ali finančni leasing s fiksno ali variabilno obrestno mero.

Audi

Vzemite si čas in enostavno konfigurirajte svoje sanjsko vozilo Audi, nato pa si po svoji meri izračunajte še mesečni obrok financiranja za kredit ali finančni leasing s fiksno ali variabilno obrestno mero.

SEAT

Vzemite si čas in enostavno konfigurirajte svoje sanjsko vozilo SEAT, nato pa si po svoji meri zanj izračunajte še mesečni obrok financiranja za kredit ali finančni leasing s fiksno ali variabilno obrestno mero.

Porsche

Vzemite si čas in enostavno konfigurirajte svoje sanjsko vozilo Porsche, nato pa si po svoji meri izračunajte še mesečni obrok financiranja za kredit ali finančni leasing s fiksno ali variabilno obrestno mero.

Rabljena vozila

Za izbrano vozilo si izračunajte informativni obrok kredita ali finančnega leasinga s fiksno ali variabilno obrestno mero. 

Imate dodatna vprašanja?

Več informacij o naših produktih financiranja in zavarovanja dobite direktno pri vašem pooblaščenem trgovcu.