Kariera pri Porsche Finance Group Slovenia

 

Dobrodošli v timu.

Naši zaposleni so motor skupine Porsche Finance Group Slovenia, njihov prispevek in delovni zanos pa pogon.  

Vse to prispeva k temu, da smo vodilno podjetje na trgu avtomobilskega leasinga in mobilnosti prihodnosti. Želite tudi vi vstopiti v naš tim in se z nami odpeljati? Seveda! Iščemo ljudi z delovnim zanosom. Naš tim vas pričakuje!

1.000 vaših novih sodelavk in sodelavcev dejavnih pri nas in v državah, kjer deluje Porsche Bank, se veseli vaše prošnje.

Postanite del tima Porsche Finance Group Slovenia

Iščemo ljudi, ki imajo radi nove izzive.

7 razlogov zakaj pošljite svojo prošnjo za zaposlitev na Porsche Finance Group Slovenia.

Mednarodno okolje

Kot del družbe Porsche Bank, ki ima svoje hčerinske družbe poleg Slovenije tudi na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem, v Romuniji, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori, Kolumbiji in Ukrajini imate pri nas kot ambiciozen sodelavec možnost nabiranja izkušenj v tujini in si tudi mednarodno razširiti vaš horizont.

Vodilno podjetje na trgu

Od leta 1995 smo se posvetili samo enemu področju - mobilnosti naših strank.

Kot moderno in hitro se razvijajoče podjetje smo postali vodilni na trgu avtomobilskega leasinga vozil v Sloveniji in vsem našim zaposlenim omogočamo sigurno in zanimivo delovno okolje. 

Vodilni kader iz lastnih vrst

Ljudje se razvijajo z opravljanjem nalog - zaradi tega izbiramo vodstveni kader iz lastnih vrst in ga podpiramo z atraktivnimi programi nadaljnjega izobraževanja.

Nadaljne možnosti izobraževanja

V našem interesu je spodbujanje vseživljenjskega učenja. Ravno zato spodbujamo naše zaposlene tudi po uvodnem šolanju, da se udeležijo že uveljavljenih seminarjev, da si po potrebi priskrbijo programe za e-učenje in da se udeležijo Informativnih dni o aktualnih temah.  Za vodstveni kader so organizirana tudi izobraževanja s strani zunanjih izvajalcev.

Koristi

Kar naši zaposleni še posebej cenijo, so majhne stvari, ki nam olajšajo življenje, kot npr. atraktivni pogoji nakupa pri posameznih družbah, povračilo stroškov na delo in še mnogo več.

Skrb za zdravje

Zdravje naših zaposlenih nam je zelo pomembno. Zdrav način življenja podpiramo z organizacijo raznih športnih aktivnosti, sadnim dnevom, obdobnim preventivnim zdravstvenim pregledom …

Družbena odgovornost

Smo družbeno odgovorno podjetje in podpiramo Zavod za slepo in slabovidno mladino.

Pri nas vam omogočamo spremembe…

Bi se radi še naprej izobraževali ali cenite udejstvovanja v tujini in delo v mednarodnem okolju? Omogočamo vam raznolikost in za različne interese ustrezne izzive.

Pri nas štejejo notranje vrednote. Radi izbiramo vodstveni kader iz lastnih vrst in omogočamo sodelavcem, ki delajo preko študentskega dela, stalno zaposlitev po pridobljeni izobrazbi.

… in koristi za dodatno gorivo.

Kar naše sodelavke in sodelavci še posebno cenijo so malenkosti, ki nam popestrijo vsakdanje delo: atraktivni pogoji za zaposlene, organizirane športne aktivnosti, drugi dodatki…