POSTANITE DEL NAŠE EKIPE

Pridružite se uspešnemu timu Porsche Finance Group Slovenia. Predstavite se nam, morda imate prav vi znanje za našo skupno prihodnost. Pošljite nam svoj življenjepis in priložite potrdila o izobraževanju in delu. Kdo ste in kaj vas vodi na vaši poklicni poti, nam zaupajte v motivacijskem pismu.

Prijavo nam lahko pošljete po elektronski pošti na naslov info@porscheleasing.si, ali preko portala Mojedelo.com.

Veselimo se vaše prijave.

Zakaj se zaposliti pri nas

Delo v mednarodnem okolju

Vas zanimajo projekti v tujini in delo v mednarodnem okolju? Poleg Slovenije ima Porsche Bank svoje hčerinske družbe tudi na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem, v Romuniji, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori, Kolumbiji in Ukrajini. Izpolnite svoje ambicije v mednarodnem okolju in pridobite dragocene izkušnje tudi v tujini.

VODILNI KADER IZ LASTNIH VRST

Ljudje napredujejo z opravljanjem nalog, zato vodstveni kader pogosto izbiramo med obstoječimi zaposlenimi, hkrati pa nudimo možnosti za nadaljnji razvoj.

IZOBRAŽEVANJE

Že vrsto let skrbimo za vseživljenjsko učenje. Zaposleni lahko izbirajo med privlačnimi tečaji za izpopolnjevanje: uvodni seminarji omogočajo uspešen vstop v delovni proces, v nadaljevanju pa so na voljo programi e-izobraževanja, informativni dnevi o aktualnih temah, tečaji tujih jezikov in seminarji zunanjih izvajalcev za vodstveni kader.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Smo družbeno odgovorno podjetje in podpiramo različne humanitarne in ostale projekte.

VODILNO PODJETJE NA TRGU

Od leta 1995 smo se posvetili samo enemu področju – mobilnosti naših strank. Kot moderno in hitro razvijajoče se podjetje smo postali vodilni na trgu avtomobilskega leasinga v Sloveniji, ki zaposlenim omogoča zanesljivo in zanimivo delovno okolje.

SKRB ZA ZDRAVJE IN OKOLJE

Skrb za zdravje in zdravo okolje naših zaposlenih je ena od naših ključnih prioritet. Spodbujamo zdrav način življenja z organizacijo raznih športnih aktivnosti, sadnimi dnevi in različnimi tematsko povezanimi delavnicami.

UGODNOSTI ZA ZAPOSLENE

Majhne stvari, ki nam olajšajo življenje, so še posebej dragocene. Naši zaposleni lahko koristijo ugodne pogoje nakupa pri posameznih povezanih družbah.