Kariera v Porsche

Iščemo ljudi, ki imajo radi nove izzive

Naši zaposleni so srce družbe Porsche Finance Group Slovenia. S svojo predanostjo skupnim ciljem ustvarjajo uspehe naše družbe. Zaposleni prispevajo k temu, da smo danes vodilno podjetje na trgu avtomobilskega leasinga in mobilne prihodnosti.

Bi se tudi vi želeli pridružiti naši ekipi in se zapeljati skupaj z nami v novo prihodnost? Priložnosti je veliko. Iščemo ljudi z delovnim zanosom in novimi idejami. Naš tim vas pričakuje!

Več informacij

Zakaj se zaposliti pri nas?

Delo v mednarodnem okolju

Vas zanimajo projekti v tujini in delo v mednarodnem okolju? Poleg Slovenije ima Porsche Bank svoje hčerinske družbe tudi na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem, v Romuniji, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori, Kolumbiji in Ukrajini. Izpolnite svoje ambicije v mednarodnem okolju in pridobite dragocene izkušnje tudi v tujini.

Vodilno podjetje na trgu

Od leta 1995 smo se posvetili samo enemu področju – mobilnosti naših strank. Kot moderno in hitro razvijajoče se podjetje smo postali vodilni na trgu avtomobilskega leasinga vozil v Sloveniji in vsem našim zaposlenim omogočamo zanesljivo in zanimivo delovno okolje.

Vodilni kader iz lastnih vrst

Ljudje se razvijajo z opravljanjem nalog – zaradi tega izbiramo vodstveni kader iz lastnih vrst, zaposlenim pa omogočamo nadaljnje izobraževanje z ustreznimi programi.

Skrb za zdravje

Skrb za zdravo okolje in zdravje naših zaposlenih je ena od ključnih prioritet. Spodbujamo zdrav način življenja z organizacijo raznih športnih aktivnosti, sadnim dnevom, obdobnim preventivnim zdravstvenim pregledom …

Izobraževanje

Že vrsto let skrbimo za vseživljenjsko učenje. Zaposleni lahko izbirajo med privlačnimi tečaji za izpopolnjevanje: uvodni seminarji omogočajo uspešen vstop v delovni proces, v nadaljevanju pa so na voljo programi e-izobraževanja, informativni dnevi o aktualnih temah, tečaji tujih jezikov in seminarji zunanjih izvajalcev za vodstveni kader.

Ugodnosti za zaposlene

Majhne stvari, ki nam olajšajo življenje, so še posebej dragocene. Naši zaposleni lahko koristijo posebne pogoje nakupa pri posameznih povezanih družbah, povračilo stroškov za prevoz na delo in podobno.

Družbena odgovornost

Smo družbeno odgovorno podjetje in podpiramo Zavod za slepo in slabovidno mladino.

Postanite del naše ekipe

Pridružite se uspešnemu timu Porsche Finance Group Slovenia. Predstavite se nam, morda imate prav vi znanje za našo skupno prihodnost. Pošljite nam svoj življenjepis in priložite potrdila o izobraževanju in delu. Kdo ste in kaj vas vodi na vaši poklicni poti nam zaupajte v motivacijskem pismu.

Veselimo se vaše prijave.