Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

MOON brezobrestno financiranje

Moč za spreminjanje mobilnosti. MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. Naj ta postane tudi del vašega vsakdanjika. 

Tudi pomoč pri pridobivanju subvencij in prilagojeno financiranje sta pomemben spremljevalni del naše ponudbe dopolnilne opreme in storitev, povezanih z e-mobilnostjo, ki jih tržimo pod novo blagovno znamko MOON. Tako vam zagotavljamo celovite energetske rešitve na področju e-mobilnosti: praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne odgovore na vaše osebne ali poslovne potrebe.

Ponudba za kredit
MOON električna oprema 11kW
Cena objekta financiranja
14.681,56
Odplačilna doba
120 mesecev
Skupni znesek kredita
14.681,56 EUR
Kreditna obrestna mera
0,00% na leto in je fiksna
Efektivna obrestna mera
0,07%
Stroški obdelave
50 EUR
Mesečni obrok
122,35 EUR

Pred prevzemom vozila mora kupec pri eni od slovenskih zavarovalnic skleniti kasko zavarovanje, ki vključuje tudi kasko zavarovanje proti kraji.  EOM 0,07 % velja na dan informativne ponudbe. Navedena Efektivna obrestna mera (EOM) se lahko spremeni, če se spremenijo stroški refinanciranja, ce se spremenijo stroški obdelave kredita ali rizičnega sklada ali če se spremeni datum zapadlosti obrokov. Način odplačevanja obveznosti po predmetni pogodbi je anuiteten. V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z neizpolnjevanjem pogodbe, stroški povezani s
prodajno pogodbo dobavitelja, stroški denarnih nakazil in stroški povezani z uporabo vozila/objekta financiranja. Skupni stroški kredita so izračunani kot: odplačilna doba x mesečni obrok + stroški obdelave + rizični sklad - znesek kredita. 

 

Velja do 30.6.2020

 

Več tudi na www.poslo.si in na moon-power.si