Financiranje

Poiščite pravo obliko financiranja za vaše potrebe. Naša Porsche Leasing ponudba je raznovrstna in prilagodljiva, z različnimi oblikami leasinga ali kredita lahko hitro in preprosto uresničite svoje želje.

Kontaktirajte nas

Financiranje

Leasing

Želite novo vozilo, ki ustreza vašim predstavam? Potrebujete prilagodljive storitve, ki ustrezajo vašim željam? Prava rešitev za podjetja, samostojne podjetnike in vse podjetne posameznike je: operativni leasing, finančni leasing ali finančni leasing Plus družbe Porsche Leasing.

Kredit

Vozilo želite kupiti? Zaradi tega vam za izbrano vozilo še zdaleč ni potrebno predložiti gotovine v celotni vrednosti nakupa. S kreditom Klasik ali kreditom Plus lahko financirate čisto enostavno in v mesečnih obrokih. Dobo financiranja in mesečne obroke lahko oblikujete po svoji meri. Z ustrezno izbranim pologom lahko zmanjšate višino mesečnega obroka.

MOON financiranje

Moč za spreminjanje mobilnosti. Pod novo blagovno znamko MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. Naj ta postane tudi del vašega
vsakdanjika. Zagotavljamo vam celovite energetske rešitve na področju
e-mobilnosti:
praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne
odgovore na vaše osebne ali poslovne potrebe.

Najdite pravo vozilo zase

Poiščite svoje novo vozilo - hitro, enostavno in prilagojeno vašemu proračunu. Enostavno izberite maksimalno želeno mesečno plačilo in polog, kalkulator pa vam bo ponudil modele vozil, ki ustrezajo prav vam.

Na kalkulator

Pridobite individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

KONTAKT