Leasing

Tu ste zato, ker vam je bliže najem kot nakup avtomobila. A hkrati se niste pripravljeni odpovedati zanesljivosti in udobju vozil iz skupine Volkswagen. Leasing pomeni fleksibilnost: ko družina raste in se posel veča, je treba prestaviti v višjo prestavo - s Porsche leasingom se vedno se lahko prilagodite izzivom, ki jih prinaša življenje.

Kontaktirajte nas
Grafični prikaz finančnega leasinga

Finančni leasing

Užitek vožnje takoj in na polno, odplačevanje pa po obrokih. Kaj lepšega? Vozilo izberete sami, z odplačilno dobo pa prilagodite višino mesečnih obrokov. Po izpolnitvi pogodbenih obveznosti postanete še lastnik vozila. Ponudbo lahko dopolnimo z vrsto praktičnih ugodnosti, od preprostega zavarovanja do servisnih storitev.

Več informacij
Grafični prikaz operativnega leasinga

Operativni leasing

Vaše poslovne potrebe narekujejo razširitev voznega parka? Potrebujete vozilo le za nekaj let ali pa se nočete vezati na lastništvo? V tem primeru je operativni leasing dobra izbira. Po izteku pogodbe vozilo vrnete ali ga glede na potrebe preprosto zamenjate za drugo ali novejše vozilo.

Več informacij

Primerjava

Operativni leasing Finančni leasing
Cilj Plačujete samo uporabo vozila. Če želite postati lastnik vozila.
Odplačilna doba 24-60 mesecev 12-96 mesecev
Mesečne obveznosti Odvisne od: trajanja pogodbe, delne najemnine, izbranega modela in motorja vozila ter prevoženih km/leto Odvisne od: trajanja pogodbe, vplačanega pologa in plačilne sposobnosti
Možnost lastništva Ne Ja
Najvišja starost vozila ob zaključku pogodbe 5 let 12 let (starejša vozila se obravnava individualno)
Predčasni zaključek pogodbe Vedno mogoč Vedno mogoč
Želen polog, delna najemnina Do 30% Fleksibilnejši

Ponudbe

Izberite svojo priljubljeno znamko vozila in pridobite informativno ponudbo.

Pridobite individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

KONTAKT