Ponudba

Pri Porsche Finance Group Slovenia razumemo, da so vaše potrebe edinstvene, zato smo oblikovali široko paleto storitev, ki vam omogočajo popolno prilagodljivost.
Raziščite inovativne možnosti, ki segajo od souporabe vozil, do privlačnih naročniških paketov, in vključujejo ugodne produkte financiranja, zavarovanja in vzdrževanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Financiranje

Leasing

Vam je najem vozila bližje od nakupa? Obenem pa si želite uživati v zanesljivosti in udobju vozil skupine Volkswagen? Leasing vam omogoča fleksibilnost - s Porsche leasingom se lahko vedno prilagodite izzivom življenja, kot so rast družine ali širjenje posla.

Kredit

Želite takoj postati lastnik vozila? Nakup je preprost, z ustrezno izbiro trajanja pogodbe in pologa bomo financiranje prilagodili vašim finančnim pričakovanjem.

MOON financiranje

Pod blagovno znamko MOON ponujamo posameznikom in podjetjem celovite rešitve za vstop v svet električne mobilnosti.

Zavarovanje

Zavarovanje za fizične in pravne osebe

Prometne nesreče se lahko zgodijo kadarkoli, stroški posledic pa so lahko visoki. Porsche zavarovalno zastopništvo vam v sodelovanju z več uglednimi zavarovalnicami nudi ugodne pakete avtomobilskega zavarovanja. Našli bomo najboljše zavarovanje za vas ali vaše podjetje.

Porsche kasko zavarovanje

Porsche kasko zavarovanje zagotavlja zaščito za škodo na lastnem vozilu, ne glede na to, ali je škoda posledica nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

Vzdrževanje

Prepustite vaše vozilo varnim rokam usposobljene vzdrževalne ekipe. Poskrbeli bomo za redni servis, manjša in večja popravila, ali le predrto pnevmatiko.

POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?

Našli bomo rešitev po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS