Ponudba

Skupaj poiščimo pravo ponudbo za vaše potrebe

KONTAKTIRAJTE NAS

Financiranje

Leasing

Želite novo vozilo, ki ustreza vašim predstavam? Potrebujete prilagodljive storitve, ki ustrezajo vašim željam? Prava rešitev za podjetja, samostojne podjetnike in vse podjetne posameznike je: operativni leasing, finančni leasing ali finančni leasing Plus družbe Porsche Leasing.

Kredit

Vozilo želite kupiti? Zaradi tega vam za izbrano vozilo še zdaleč ni potrebno predložiti gotovine v celotni vrednosti nakupa. S kreditom Klasik ali kreditom Plus lahko financirate čisto enostavno in v mesečnih obrokih. Dobo financiranja in mesečne obroke lahko oblikujete po svoji meri. Z ustrezno izbranim pologom lahko zmanjšate višino mesečnega obroka.

MOON financiranje

Moč za spreminjanje mobilnosti. Pod novo blagovno znamko MOON zasebnim in poslovnim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. Naj ta postane tudi del vašega
vsakdanjika. Zagotavljamo vam celovite energetske rešitve na področju
e-mobilnosti:
praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne
odgovore na vaše osebne ali poslovne potrebe.

Zavarovanje

Zavarovanje za fizične osebe

Tudi zavarovanje za svoje vozilo lahko uredite neposredno pri našem partnerju - trgovcu z vozili mreže Porsche. Izbirate lahko med štirimi zanesljivimi zavarovalnicami:

  • Porsche Zavarovanje
  • Zavarovalnica Sava
  • Zavarovalnica Triglav
  • Generali zavarovalnica

Zavarovanje za pravne osebe

Produkt razvit za podjetja z voznim parkom večjim od pet vozil. Prednosti:

  • ugodnejša premija (vsa vozila so zavarovana po eni generalni polici),
  • enostavnejša administracija - prihranek pri času in denarju,
  • brez skrbi z vsakoletnim podaljševanjem zavarovanja (ena polica za vsa leta zavarovanja - do zaključka financiranja),
  • fiksna premija v vseh letih zavarovanja (neodvisno od škodnega dogajanja).

Vzdrževanje

Želite imeti dobro vzdrževano vozilo, v katerem se na poti vsak trenutek počutite varno in zanesljivo? Potem izberite izvedbo servisnih in vzdrževalnih storitev preko družbe Porsche Leasing. Ni pomembno, ali ste na poti malo ali veliko, nastopate kot fizična oseba ali kot podjetje, pri nas imamo za vsako željo pravo ponudbo. Prepustite se zanesljivim rokam naših strokovnjakov in pripeljite vozilo na pooblaščeni servis znamk VW, Škoda, Audi, Seat ali VW gospodarska vozila.

Naše prednosti

Individualno

Ne glede na to, ali ste fizična oseba, samostojni podjetnik, manjše ali veliko podjetje - znamo ustreči vašim individualnim željam in potrebam.

Neposredno

Vse lahko uredite na enem mestu. Od kreditiranja ali pa različnih vrst leasinga, do zavarovanja in vzdrževanja vozila. Hitro, enostavno, neposredno.

Fiksno

Nihče ne ve, kaj bo prinesla prihodnost, a nekaj zagotovo velja: v primeru financiranja s fiksno obrestno mero mesečni obrok skozi celotno dobo trajanja pogodbe o financiranju ostane nespremenjen.

Brezskrbno

Z našimi storitvami vzdrževanja pa brezskrbni in varni na poti.

Gospodarno

Želite prepustiti skrb za vozni park zanesljivemu partnerju? Poskrbeli bomo za celotno upravljanje, od financiranja do zdrževanja. Vsi naši produkti so prilagojeni vašim željam, potrebam in finančnim zmožnostim. Gospodarno skrbimo za vaša vozila, zato da se vi lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

Osebno

Številni strokovni svetovalci vam z veseljem pomagajo. Odgovorili vam bodo na vaša vprašanja, vam svetovali in pripravili ustrezne izračune in ponudbe.

Več kot financiranje

Izkoristite ugodne plačilne pogoje in številne ugodnosti naših paketov. Vse v zvezi z nakupom vozila, zavarovanja in registracijo boste opravili hitro, pregledno in na enem mestu.

Široka paleta vozil

V široki paleti osebnih in gospodarskih vozil priznanih blagovnih znamk Porsche, Audi, VW, Škoda in Seat, se najde rešitev za vsak okus. Preverite ponudbo.

Svetovanje

Naši strokovnjaki vam z veseljem pomagajo pri izbiri najprimernejše oblike financiranja. Skupaj jo boste prilagodili vašim željam in potrebam.

Pridobite Individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

Kontakt