Vzdrževanje

Naj gre za redni servis, večje popravilo ali predrto zračnico - naš cilj je, da vas rešimo skrbi in stresa. Vaše vozilo bo v zanesljivih rokah izšolane vzdrževalne ekipe, ki bo zamenjala poškodovane dele z orginalnimi ali pa rabljenimi, kakor boste želeli.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vzdrževalni paketi

All Inclusive servisiranje

Mesečni vzdrževalni pavšal vključuje vse redni servisi po predpisih proizvajalca in življenjsko zavarovanje vozila. Vključuje tudi operativni leasing po ugodnih pogojih.

Vzdrževanje - veliki vozni parki

Poskrbeli bomo za vzdrževanjevašega voznega parka in odreagirali v primeru okvare na poti. Vzdrževalna pogodba je zagotovilo, da bo vaš posel tekel nemoteno.

topService

Ste samostojni podjetnik ali podjetje? Upravljanje voznega parka prepustite družbi Porsche Leasing. Poskrbeli bomo, da ne boste ostali na cesti in da bo posel tekel, kot je treba.

Prednosti paketov vzdrževanja

Pooblaščeni serviserji

Prepustite se zanesljivim rokam naših strokovnjakov in pripeljite vozilo na pooblaščeni servis znamk VW, Škoda, Audi, Seat ali VW gospodarska vozila.

Redno servisiranje

Redno servisiranje zagotavlja, da bo vaše vozilo ves čas v odličnem stanju. Stroški rednih servisov po predpisu proizvajalca vključujejo zamenjavo motornega olja in zavorne tekočine, optimalne servisne storitve pa ohranjajo najboljšo možno vrednost vozila.

Vse na enem mestu

V družbi Porsche Leasing vam nudimo vse storitve na enem mestu: različne vrste financiranja, sklenitev zavarovanja ter servis in vzdrževanje vašega voznega parka.

Prilagojeno vam

Ni pomembno, ali ste na poti malo ali veliko, lahko ste fizična oseba ali podjetje, pri nas imamo za vsako željo pravo ponudbo.