All Inclusive

All inclusive paket pomeni, da se nikoli več ne boste ubadali s stroški vzdrževanja. Fiskna cena paketa vsebuje vse storitve, ki je vaše vozilo potrebuje - razen goriva. Breskrbnost in varnost sta vključeni v ceno.

KONTAKTIRAJTE NAS

Storitve All inclusive

Redno servisiranje

Redno servisiranje zagotavlja, da bo vaše vozilo ves čas v odličnem stanju. Stroški rednih servisov po predpisu proizvajalca vključujejo zamenjavo motornega olja in zavorne tekočine, optimalne servisne storitve pa ohranjajo najboljšo možno vrednost vozila.

Zavarovanje

Storitev zajema polno kasko kritje po ugodni, brezobrestni premiji. Škodno dogajanje ne vpliva na premijo. Premijski razred se prepiše iz AO zavarovanja. Polica se samodejno podaljšuje. Pri popravilu vozil znamk Volkswagen pri pooblaščenem serviserju je na odbitno franšizo 50 % popusta. Popravilo ob škodi je izvedeno skladno s tovarniškimi standardi in normativi.

Operativni leasing ali poslovni najem

Izkoristite ugodne pogoje operativnega leasinga: konkurenčna obrestna mera, nižji stroški obdelave in brez stroškov rizičnega sklada, ki ga je možno skleniti z minimalno dobo trajanja 24 mesecev in s skupnim številom prevoženih kilometrov največ 150.000 km.

Fiksni in pregledni stroški

Za celotno obdobje zavarovanja velja fiksna premija, neodvisno od škodnega dogajanja.