Porsche kasko zavarovanje

Ne glede na to, kdo je povzročil nesrečo in v kakšni situaciji se znajdete, vam kasko zavarovanje nudi polno kritje škode, ki nastane zaradi nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakaj Porsche Kasko?

Polno kritje

Porsche kasko zavarovanje krije naslednje primere: prometna nesreča, delovanje naravnih sil, požar in eksplozija, poškodovanje vozila, tatvina in rop, vlom, divjad in domače živali, parkirišče, vandalizem, stekla, ogledala in svetlobna telesa, nadomestno vozilo, padec snega in ledenih sveč s strehe.

Permanentna polica

Vaša zavarovalna polica je stalna in velja do preklica, njena veljavnost pa se samodejno podaljšuje s plačilom zavarovalne premije. Omogočamo vam plačilo do 12 obrokov, brez obresti.

Sprememba zavarovalne premije skozi zavarovalno obdobje

Letna premija se vsako leto prilagaja indeksu cen življenjskih potrebščin, ki ga objavlja Statistični urad Republike Slovenije. Spremeni se tudi posledično ob spremembi davka ali drugih dajatev povezanih z zavarovalnimi posli. Ob eventualnem povečanem škodnem dogajanju pa v soglasju med zavarovalnico in stranko.

Popravilo v pooblaščeni servisni mreži znamk

Za vozila Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche vam je na voljo popravilo z originalnimi rezervnimi deli, v skladu s tovarniškimi standardi in normativi – tako ohranite vsa jamstva, ki pripadajo vozilu. Zagotavljamo vam hitro popravilo in 50 % popust na odbitno franšizo.

Enotna odbitna franšiza

Enotna odbitna franšiza ter dodaten popust na franšizo velja v primeru popravila vozila znamk Volkswagen, Audi, Seat in Škoda pri pooblaščenem serviserju za posamezno znamko.

Vse na enem mestu

Sklenitev zavarovanja, prijavo škode in popravilo – vse opravite na enem mestu, pri pooblaščenem servisu oz. trgovcu mreže Porsche.

Paket permanentnega zavarovanja avtomobilske odgovornosti in avtomobilskega kaska

Izkoristite vse prednosti avtomobilskega kaska in permanentnega zavarovanja, ki smo jih združili v enoten paket za brezskrbno vožnjo. Preverite letak na spodnji povezavi in spoznajte prednosti, ki jih prinaša izjemen paket celovitega permanentnega avtomobilskega zavarovanja.

Letak Porsche Zavarovanje AO + AK

Splošni pogoji Porsche Zavarovanje AK 2019

Življenjsko zavarovanje vozila

  • 1/3 nižja letna premija kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja (-33,33 %), če je vozilo financirano preko Porsche Finance Group Slovenia.
  • 1/4 nižja letna premija kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja (-25%), če vozilo ni financirano preko Porsche Finance Group Slovenia (velja tudi za rabljena vozila Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche).

Pridobite individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

KONTAKT

Je prišlo do okvare ali škode? Tu smo, da pomagamo

Naj se zgodi praska ali resna poškodba, takšni dogodki so vedno nepričakovani. Kaj sedaj? Preprosto pokličite naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 84 77, ki je dosegljiva 24/7. Izkušeni strokovnjaki vas bo vodil skozi postopek, ki zajema zlasti:

  1. Izpolnitev obrazca za prijavo škode online ali pa pri pooblaščenem servisu,
  2. Organizacijo avtovleke do pooblaščenega servisa Porsche,
  3. Prevzem nadomestnega vozila

Nato samo še prevzamente popravljeno vozilo in se odpeljite!

Kontakt

Imate vprašanja, predloge ali želje?

Za vas smo na voljo:
po - če 08.00 - 16.00
pe 08.00 - 14.00

ali na elektronski naslov:

info@porscheleasing.si

zavarovanje@porsche.si