Porsche kasko zavarovanje

Porsche kasko zavarovanje zagotavlja zaščito za škodo na lastnem vozilu, ne glede na to, ali je škoda posledica nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakaj Porsche Kasko

PERMANENTNA POLICA

Pri zavarovalnici Porsche Zavarovanje lahko sklenete permanentno polico kasko zavarovanja. Zavarovanje ni omejeno na eno leto, pač pa velja do preklica.

SPREMEMBA ZAVAROVALNE PREMIJE SKOZI ZAVAROVALNO OBDOBJE

Zavarovalna premija se vsako leto prilagaja indeksu cen življenjskih potrebščin, ki ga objavlja Statistični urad Republike Slovenije. Spremeni se tudi ob morebitni spremembi davka ali drugih dajatev povezanih z zavarovalnimi posli. Ob morebitnem povečanem škodnem dogajanju pa se premija lahko spremeni v soglasju med zavarovalnico in stranko.

ODBITNA FRANŠIZA

Če pride do škodnega dogodka, se obračuna odbitna franšiza v enotnem fiksnem znesku. V primeru popravila vozila znamk Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Škoda in Porsche pri pooblaščenem serviserju za posamezno znamko pa velja 50% popust na odbitno franšizo.

POPRAVILO V POOBLAŠČENI SERVISNI MREŽI

Za vozila Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Cupra in Porsche vam je na voljo popravilo z originalnimi rezervnimi deli, v skladu s tovarniškimi standardi in normativi – tako ohranite vsa jamstva, ki pripadajo vozilu. Popravilo vašega vozila bo izvedeno hitro in kakovostno.

VSE NA ENEM MESTU

Celoten postopek sklenitve zavarovanja, prijave škode in popravila lahko opravite pri izbranem pooblaščenem partnerju mreže Porsche Slovenija.

Paket permanentnega zavarovanja avtomobilske odgovornosti in avtomobilskega kaska

Izkoristite vse prednosti avtomobilskega kaska in permanentnega zavarovanja, ki smo jih združili v enoten paket za brezskrbno vožnjo. Preverite letak na spodnji povezavi in spoznajte prednosti, ki jih prinaša izjemen paket celovitega permanentnega avtomobilskega zavarovanja.

Letak Porsche Zavarovanje AO + AK

Splošni pogoji Porsche Zavarovanje AK 2019

Življenjsko zavarovanje vozila

  • 33% popusta na letno premijo kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja za nova vozila znamk Volkswagen, Škoda, SEAT in CUPRA, financirana preko Porsche Finance Group Slovenia.
  • 32% popusta na letno premijo kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja za nova in rabljena vozila Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, CUPRA in Porsche.

POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?

Našli bomo rešitev po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

Za vas smo na voljo:

PON - ČET 08.00 - 16.00
PET 08.00 - 14.00

Telefonska številka:
+386 (0)1 53 03 700

JE PRIŠLO DO OKVARE ALI ŠKODE NA VAŠEM VOZILU?

Tu smo, da pomagamo. Preprosto pokličite naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 84 77, ki je dosegljiva 24/7. Vodili vas bomo skozi postopek prijave škode.

  1. Izpolnitev obrazca za prijavo škode na spletu ali pri pooblaščenem servisu,
  2. Organizacija avtovleke do pooblaščenega servisa,
  3. Prevzem nadomestnega vozila.