Porsche kasko zavarovanje

Ne glede na to, kdo je povzročil nesrečo in v kakšni situaciji se znajdete, vam kasko zavarovanje nudi polno kritje škode, ki nastane zaradi nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

KONTAKTIRAJTE NAS

Prednosti za stranko

 • Obročno odplačevanje brez obresti do 12 mesečnih obrokov.
 • Fiksna zavarovalna premija je konkurenčna in se med trajanjem zavarovanja ne spreminja oz. se letno spreminja s stopnjo inflacije, eventualno spremembo davka ali drughi dajatev povezanih z zavarovalnimi posli. Škodno dogajanje nima vpliva na spremembo zavarovalne premije (ob eventualnem povečanem škodnem dogajanju pa se le ta spremeni v soglasje med zavarovalnico in stranko).
 • Polno kasko kritje v skladu s splošnimi zavarovalnimi pogoji zavarovalnice.
 • Enotna odbitna franšiza ter dodaten popust na franšizo v primeru popravila vozila znamk Volkswagen, Audi, Seat in Škoda pri pooblaščenem serviserju za posamezno znamko.
 • Podaljšanje registracije vozila je enostavno, saj vsako leto ob podaljšanju registracije na registracijskem uradu priložite zgolj potrdilo zavarovanja avtomobilske odgovornosti prejeto v prvem letu, slednje namreč velja za vsa leta trajanja zavarovanja, do prekinitve.
 • Permanentno zavarovanje s samodejnim letnim podaljšanjem pomeni, da se kritje po zavarovalni polici samodejno podaljša za eno leto, saj zavarovanje velja do preklica. Stranka vsako leto do prekinitve zgolj samodejno prejme položnice (v skladu z dogovorjeno plačilno dinamiko).
 • Sklenitev zavarovanja preko Porsche Zavarovalnega Zastopništva d. o. o. pri vašem izbranem trgovcu (vse na enem mestu).
 • Prijava škode pri pooblaščenem servisu mreže Porsche, omogoča enostavno prijavo in popravilo vozila, na enem mestu.
 • Popravilo z originalnimi rezervnimi deli ohranja vrednost vozila.
 • Ohranitev proizvajalčevih jamstev za popravila pri pooblaščenem servisu v skladu z normativi proizvajalca.

Paket permanentnega zavarovanja avtomobilske odgovornosti in avtomobilskega kaska

Izkoristite vse prednosti avtomobilskega kaska in permanentnega zavarovanja, ki smo jih združili v enoten paket za brezskrbno vožnjo z vozili Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, VW gospodarska vozila in Porsche.

Življenjsko zavarovanje vozila

 • 1/3 nižja letna premija kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja (-33,33 %), če je vozilo financirano preko Porsche Finance Group Slovenia.
 • 1/4 nižja letna premija kasko zavarovanja za vsa leta zavarovanja (-25%), če vozilo ni financirano preko Porsche Finance Group Slovenia (velja tudi za rabljena vozila Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche).

Pridobite individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

KONTAKT

Je prišlo do okvare ali škode? Tu smo, da pomagamo

Naj se zgodi praska ali resna poškodba, takšni dogodki so vedno nepričakovani. Kaj sedaj? Preprosto pokličite naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 84 77, ki je dosegljiva 24/7. Izkušeni strokovnjaki vas bo vodil skozi postopek, ki zajema zlasti:

 1. Izpolnitev obrazca za prijavo škode online ali pa pri pooblaščenem servisu,
 2. Organizacijo avtovleke do pooblaščenega servisa Porsche,
 3. Prevzem nadomestnega vozila

Nato samo še prevzamente popravljeno vozilo in se odpeljite!

Kontakt

Imate vprašanja, predloge ali želje?

Za vas smo na voljo:
po - če 08.00 - 16.00
pe 08.00 - 14.00

ali na elektronski naslov:

info@porscheleasing.si

zavarovanje@porsche.si