KreditKlasik

Najboljša izbira za vse, ki želite takoj postati lastnik vozila. Na voljo vam je možnost klasičnega kreditiranja z dobo odplačevanja od 12 do 96 mesecev.

Kontaktirajte nas

Zakaj KreditKlasik

Prilagodljivost

Z ustrezno izbiro dobe financiranja in pologa bomo financiranje prilagodili vašim finančnim pričakovanjem.

Lastništvo vozila

Ob sklenitvi pogodbe o financiranju vozilo postane vaša last.

Fiksna ali variabilna obrestna mera

Ob izbiri fiksne obrestne mere bo vaša mesečna obveznost enaka v celotni dobi financiranja. Če izberete variabilno obrestno mero, pa se bo vaš obrok kvartalno spreminjal skladno z spremembo Euribor-a.

Prilagoditve po sklenitvi pogodbe

Financiranje lahko predčasno poplačate, ali pa se odločite za spremembo dobe financiranja. Na spletnem portalu »Moj Porsche Leasing« so na voljo vse informacije o vašem financiranju.

Brezskrbno na poti

Obvezno zavarovanje (AO)

Obvezno zavarovanje krije odgovornost lastnika vozila za morebitno škodo, ki jo vozilo povzroči tretjim osebam ali njihovi lastnini.

Porsche kasko zavarovanje

Porsche kasko zavarovanje zagotavlja zaščito za škodo na lastnem vozilu, ne glede na to, ali je škoda posledica nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

TopService vzdrževanje

Redno vzdrževanje je pogoj za ohranjanje vrednosti vašega vozila. Storitev TOPSERVICE je pametna, udobna in varčna izbira. Z enostavnimi mesečnimi plačili se izognete nepričakovanim stroškom.

POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?

Našli bomo rešitev po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS