KreditPlus

Financiranje vsebuje ostanek vednosti, ki ga določimo glede na izbrano odplačilno dobo in predvideno število letno prevoženih kilometrov. O načinu poplačila preostanka vrednosti se dogovorimo ob zaključku pogodbe. V primerjavi s klasičnim kreditom so obroki tako lahko nižji. Lahko pa si ob enaki mesečni obremenitvi privoščite dražje vozilo.

Kontaktirajte nas

Zakaj KreditPlus

Prilagodljivost

Z ustrezno izbiro dobe financiranja, pologa in preostanka vrednosti so mesečni obroki lahko nižji, kot pri klasičnem kreditu.

Lastništvo vozila

Ob sklenitvi pogodbe o financiranju vozilo postane vaša last.

Fiksna ali variabilna obrestna mera

Ob izbiri fiksne obrestne mere bo vaša mesečna obveznost enaka v celotni dobi financiranja. Če izberete variabilno obrestno mero, pa se bo vaš obrok kvartalno spreminjal skladno z spremembo Euribor-a.

Prilagoditve po sklenitvi pogodbe

Financiranje lahko predčasno poplačate, ali pa se odločite za spremembo dobe financiranja. Na spletnem portalu »Moj Porsche Leasing« so na voljo vse informacije o vašem financiranju.

Možnosti ob zaključku pogodbe

  • Plačilo ostanka vrednosti v enkratnem znesku.
  • Sklenitev nove pogodbe o financiranju za preostanek vrednosti.
  • Ostanek vrednosti se poplača s prodajo vozila. Morebitno razliko se lahko uporabi kot polog pri nakupu novega vozila.

Brezskrbno na poti

Obvezno zavarovanje (AO)

Obvezno zavarovanje krije odgovornost lastnika vozila za morebitno škodo, ki jo vozilo povzroči tretjim osebam ali njihovi lastnini.

Porsche kasko zavarovanje

Porsche kasko zavarovanje zagotavlja zaščito za škodo na lastnem vozilu, ne glede na to, ali je škoda posledica nesreče, poškodbe ali kraje vašega vozila.

TopService vzdrževanje

Redno vzdrževanje je pogoj za ohranjanje vrednosti vašega vozila. Storitev TOPSERVICE je pametna, udobna in varčna izbira. Z enostavnimi mesečnimi plačili se izognete nepričakovanim stroškom.

POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?

Našli bomo rešitev po vaši meri.

KONTAKTIRAJTE NAS