KreditPlus

Pri KredituPlus na začetku pogodbe, z izbiro odplačilne dobe in predvidenega letno prevoženega števila kilometrov, določimo neodplačan del glavnice (ostanek vrednosti). O načinu njegovega plačila se dogovorimo ob izteku pogodbe. To vam omogoča, da mesečne obroke prilagodite svojih zmožnostim. Če se dogovorimo za večji ostanek vrednosti bodo vmesni obroki ustrezno nižji. Lahko pa ostanejo enaki, vi pa si izberete vozilo višje vrednosti.

Kontaktirajte nas

Prednosti

Lastništvo ob sklenitvi pogodbe

Če vam je lastništvo pomembno, je kredit prava izbira. Ob sklenitvi kreditne pogodbe takoj postanete lastnik, vrednost vozila plačujete po obrokih.

Nižji mesečni obroki

Znižajte si mesečne obroke tako, da določite višji znesek neodplačanega dela glavnice (ostanek vrednosti) po izteku izbranega obdobja.

Višja vrednost financiranja

Z višjim zneskom neodplačanega dela glavnice ob nespremenjenih mesečnih oborkih se zviša celotna vrednost finančnega paketa, kar pomeni, da si lahko izberete temu ustrezno dražje vozilo.

Fiksna ali variabilna obrestna mera

Fiksni mesečni obroki veljajo za vso dobo trajanja pogodbe o financiranju oz. največ 84 mesecev. Pri variabilni obrestni meri se obrestna mera prilagaja tržnim nihanjem EURIBOR-ja v trimesečnih intervalih.

Optimalno odplačevanje

Doba financiranja je od 12 do 84 mesecev. Mesečne obveznosti so odvisne od trajanja pogodbe, višine vplačanega pologa (vsaj 20 %) in plačilne sposobnosti. V primerjavi s klasičnim kreditom velja za kreditPlus nižja mesečna obveznost ob nakupu vozila enake vrednosti ali enak mesečni obrok kot pri klasičnem kreditu, vendar za vozilo višje vrednosti.

Prilagoditve po sklenitvi pogodbe

Kadarkoli se lahko odločite za predčasno odplačilo dolga ali za spremembo trajanja pogodbe. Na spletnem portalu »Moj Porsche Leasing« imate ves čas vpogled v stanje vašega kredita.

Dodatne možnosti - zavarovanje

  • Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov
  • Zavarovanje avtomobilske asistence
  • Zavarovanje pravne zaščite

Različne možnosti ob zaključku pogodbe

  • Odločite se lahko za plačilo ostanka vrednosti v enkratnem znesku.
  • Možna je sklenitev nove pogodbe o financiranju za preostanek vrednosti.
  • Dogovorite se za nakup novega vozila, ostanek vrednosti se poplača z odprodajo obstoječega vozila, morebitno razliko pa se lahko uporabi kot polog pri nakupu novega vozila.

Brezskrbno na poti

Obvezno zavarovanje (AO)

Krije škodo, ki jo v prometu povzročite drugim.

Kasko zavarovanje

Zagotavlja polno kritje pri nesrečah ali poškodbah vozila, pri čemer vedno plačate dogovorjeni lastni delež.

TopService vzdrževanje

Za redno vzdrževanje vozila poskrbite s plačevanjem mesečnih obrokov brez dodatnih stroškov.

Pridobite individualno svetovanje

Kontaktirajte nas in našli bomo rešitev po vaši meri

KONTAKT