Zavarovanje

Zavarovanje za vas vedno ukrojimo po meri. Izbirate lahko med tremi največjimi zavarovalnicami v Sloveniji in našo lastno zavarovalnico  Porsche Zavarovanje, s 30-letno tradicijo.

Vse za svoje vozilo na enem mestu

  • Informativni izračun dobite takoj - pri pooblaščenem prodajno-servisnem partnerju mreže Porsche Slovenija.
  • Omogočamo vam enostavno in hitro sklenitev zavarovanja ter ugodne plačilne pogoje - do 12 obrokov, brez obresti.
  • Izbirate lahko med tremi največjimi zavarovalnicami v Sloveniji in našo lastno zavarovalnico Porsche Zavarovanje, s 30-letno tradicijo
  • Pri zavarovalnici Porsche Zavarovanje vam omogočamo sklenitev permanentnega kasko zavarovanja. To je zavarovanje, ki ni omejeno le na eno leto, pač pa velja do preklica.

Osebno svetovanje

Zahtevajte informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje pri svojem pooblaščenem trgovcu mreže Porsche v Sloveniji! Ponudba je neobvezujoča. Izbirate lahko med različnimi zavarovalnicami in paketi.

Osnovno zavarovanje za vaše vozilo

Kasko zavarovanje

je najbližja rešitev za ureditev kasko zavarovanja. Pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo je tako vse urejeno na enem mestu.

Obvezno zavarovanje

oziroma AO krije škodo, ki jo v prometu povzročite drugim.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov

omogoča, da zavarujete voznika in vse sopotnike za poškodbe, ki nastanejo v prometni nesreči. Omogoča vam kritje nezgodne smrti, trajne invalidnosti, stroškov zdravljenja in dnevnega nadomestila.

Plus dodatno za vašo varnost

Zavarovanje avtomobilske asistence

omogoča 24-urno pomoč pri težavah z vozilom na cesti ali doma na ozemlju Slovenije in Evrope.

Zavarovanje pravne zaščite

zaradi uporabe vozila krije stroške zastopanja v kazenskih postopkih in postopkih pred sodnikom za prekrške, stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nezgodo ter stroške obrambe, kadar odškodninske zahtevke vložijo druge osebe.

Zavarovanje vozila v tujini

oziroma zelena karta krije škodo, ki jo v prometu povzročite tretjim osebam v tujini.

Zavarovanje

Permanentno Porsche Kasko zavarovanje je idealna dopolnitev ob nakupu vašega novega vozila. Preprost produkt, ki vključuje vse nevarnosti in delne kombinacije. Nimate vsakoletnih skrbi s podaljševanjem, saj to zavarovanje ni omejeno na eno leto, pač pa velja do vašega preklica. Letna premija je izredno ugodna, se z leti ne spreminja in ni odvisna od škodnega dogajanja. Omogočamo vam tudi plačilo do 12 obrokov, brez obresti.

Imate dodatna vprašanja vezana na zavarovanje?

Več informacij o naših produktih zavarovanja dobite direktno pri vašem pooblaščenem trgovcu.