Kredit

Ko je avto vaš cilj, je prava pot do njega kredit pri Porsche Leasing.

Vozilo želite kupiti? Zaradi tega vam za izbrano vozilo še zdaleč ni potrebno predložiti gotovine v celotni vrednosti nakupa. S kreditom Klasik ali kreditom Plus lahko financirate čisto enostavno in v mesečnih obrokih. Dobo financiranja in mesečne obroke lahko oblikujete po svoji meri. Z ustrezno izbranim pologom lahko zmanjšate višino mesečnega obroka.

Osebno svetovanje

Imate vprašanja ali želite dodatne informacije o naših produktih? Vam najbližji pooblaščeni trgovec mreže Porsche vam z veseljem strokovno in osebno svetuje.

8 razlogov za sklenitev kredita

  • enostavno in brez administrativnih ovir

  • pregledno in dobro razumljivo

  • možnost izbire fiksne ali variabilne obrestne mere

  • hiter odgovor v roku 24 ur
  • možnost predčasnega zaključka pogodbe
  • možnost spreminjanja pogojev financiranja (doba trajanja,…)

  • na podlagi amortizacijskega načrta ste vedno seznanjeni s preostankom dolga in z možnostjo predčasnega odplačila

  • ONLINE spletni portal » Moj Porsche Leasing« vam v vsakem trenutku omogoča vpogled v stanje kredita

Vrste kredita

KreditKlasik

Najboljša izbira za vse, ki imate premalo privarčevanih sredstev, lastnik sanjskega vozila pa želite postati takoj. Z mesečnimi obroki, v okviru vaših potreb in zmožnosti, je kreditKlasik prilagojen vašemu življenjskemu stilu. Namesto enkratne finančne obremenitve, so obroki razporejeni skozi izbrano obdobje financiranja.  

KreditPlus

Veliko možnosti v okviru vaših zmožnosti. V primerjavi s klasičnim kreditom so ob nakupu enakega vozila obroki lahko nižji, lahko pa ostanejo enaki ob nakupu vozila višje vrednosti.

Kaj je EURIBOR in kako vpliva na vaš kredit?


EURIBOR je povprečna obrestna mera, po kateri si skupina izbranih evropskih bank med seboj posoja denar. Glede na ročnost  jih obstaja več, najbolj poznani so na primer 3-mesečni, 6-mesečni in 12-mesečni. Objavlja jih Reuters, nadzoruje pa Evropska bančna federacija. Nova vrednost EURIBOR-ja je objavljena vsak dan ob 11. uri dopoldne. Vrednost EURIBOR-ja se torej oblikuje na medbančnem trgu in posamezna banka ne more vplivati nanj. Več informacij o medbančni obrestni meri Euribor najdete na http://www.euribor-ebf.eu/euribor-org/euribor-rates.html

Imate dodatna vprašanja?

Več informacij o naših produktih financiranja in zavarovanja dobite direktno pri vašem pooblaščenem trgovcu.